Skip to main content

slider

Voor een vakkundig advies en snelle service

Al 45 jaar een trots familiebedrijf

Bij een nieuwe huisstijl hoort een nieuwe website. Supertrots ben ik dan ook dat het vandaag zover is dat onze nieuwe site online staat. Een mooie, verfrissende maar bovenal ook informatieve site, met onder meer een mooie bedrijfsfilm, waarin wij u graag meenemen in onze dagelijkse bezigheden. Maar wanneer begonnen die bezigheden nu eigenlijk allemaal ooit?

Van Antwerpen Elektrotechniek werd opgericht in 1976. Ik herinner mij de start nog goed. Ik was toen 7 jaar en vond het allemaal super leuk. Ik hielp mee met uitpakken en sorteren en soms mocht ik zelfs met ons pa, Pierre van Antwerpen, mee naar een klant. Eigenlijk wilde ik net als mijn vader elektricien worden, maar in die tijd zat er werkelijk niet één meisje op de LTS. Mijn ouders vonden HAVO dan ook een betere keus voor mij. Thuis gingen de gesprekken echter altijd over de zaak. Er zaten bij ons ook regelmatig vertegenwoordigers aan de keukentafel. Ik kreeg alles mee. Zo bleef het werk in de elektrotechniek mijn interesse houden.

Met een omweg kwam ik toch weer terug bij mijn oude liefde voor het vak. Toen mijn vader wilde automatiseren en daar niet helemaal uit kwam, ben ik gaan helpen. Langzaam maar zeker ging ik steeds meer doen. Dat voelde als thuiskomen en smaakte bovenal naar méér. Al vrij vlug ben ik met mijn ouders in gesprek gegaan over eventuele bedrijfsopvolging. Daar hebben wij het ook met de medewerkers over gehad. Die stonden achter mijn keuze. In drie jaar tijd heeft mijn vader mij de kneepjes van het vak geleerd en is hij zelf met pensioen gegaan. Dit was is 2001 en wat ben ik blij dat ik dit voor hen heb kunnen doen. Samen genoten mijn ouders met volle teugen van het leven. Voor zijn geliefde Berkel-Enschot stond mijn vader nog heel vaak klaar, want waar iets te doen is heeft men stroom nodig. En dat verzorgde hij na zijn werkzame leven nog voor iedere activiteit in het dorp. Helaas kwam hieraan op 3 april 2020 een einde, toen Pierre van Antwerpen, de oprichter van ons mooie bedrijf, overleed aan de gevolgen van Covid-19. Van Antwerpen Elektrotechniek gaat echter ook in 2021 en daarna ‘gewoon’ verder, met dank aan alles wat mijn vader mij geleerd heeft.

Al 45 jaar een trots familiebedrijf
 

 Logo echteinstallateur nl rood grijs

 PSO logo trede 03 origineel rood

 Logo Techniek NL rood

 

Stoort u zich aan een stroomstoring?
Bij ons bent u verzekerd van hulp! Bel: 013 - 533 30 12.