Skip to main content

slider

Voor een vakkundig advies en snelle service

Wie zijn wij


Wij zijn Van Antwerpen Elektrotechniek: dé elektricien voor Tilburg en omstreken. Een familiebedrijf met een rijke historie en een prachtige toekomst. We staan overal en altijd voor een persoonlijke benadering van onze klanten, zowel zakelijk als particulier. Dat kunnen we ook doen. Met onze omvang slagen we erin om voor elke klant vertrouwde gezichten naar voren te kunnen schuiven. Daarnaast zijn we echter ook groot genoeg om zowel grote als middelgrote projecten tot in de puntjes te verzorgen.

 Trots

Wat we doen, doen we goed. Met gepaste trots voeren we dan ook een serie erkenningen, waarmee u als klant direct weet met wat voor bedrijf u te maken heeft. Zo zijn wij actief lid van Techniek Nederland, de branchevereniging voor technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Onder deze vlag zijn ruim 6.300 bedrijven vertegenwoordigd. De leden van Techniek staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Vol trots voeren we ook ons PSO-certificaat. Dat staat voor Prestatieladder Socialer Ondernemen: het vergroten van de arbeidsparticipatie voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We stimuleren vanuit deze rol ook andere bedrijven binnen de keten om op dit gebied stappen te maken. Daarnaast mogen we ons Echte Installateur noemen, als lid van InstalQ. Dat is een waarborg voor kwaliteit, veiligheid en kennis, voor de klant een garantie dat deze wordt geholpen door goed opgeleide en ervaren vakmensen. Tot slot zijn we erkend leerbedrijf. Studenten zijn bij ons meer dan welkom. Wij zorgen voor een veilige werkplek, voldoende uitdagingen op technisch vlak en steken graag tijd in een goede coaching en begeleiding van de elektrotechnici van de toekomst.
Betrokken

Onze betrokkenheid binnen ons ruime werkgebied laten we graag tot uiting komen in een stuk sponsoring en ondersteuning van aansprekende sporters, sportclubs en activiteiten. Zo zijn we trotse sponsor van de snelste sprinter van Nederland: atleet Joris van Gool uit Rijen. Maar ook de Tilburgse korfbalvereniging OJC ’98, de Mixed Hockey Club Berkel-Enschot en de handballers van White Demons, eveneens uit Berkel-Enschot, kunnen op onze sponsoring rekenen. Daarnaast ondersteunen we diverse regionale sport- en recreatie-activiteiten.

 

 

OJC 98 logo

 mhcbe logo

 White Demons Logo

 

OJC 98 logo

 

 

 

 Logo echteinstallateur nl rood grijs

 PSO logo trede 03 origineel rood

 Logo Techniek NL rood

 

Stoort u zich aan een stroomstoring?
Bij ons bent u verzekerd van hulp! Bel: 013 - 533 30 12.