Skip to main content

slider

Voor een vakkundig advies en snelle service

Elektra Particulieren

Uiteraard zijn wij al sinds jaar en dag actief voor particuliere klanten. Daarvoor bieden we een reeks aan diensten, variërend van specifieke activiteiten bij nieuwbouw of verbouw, via onderhoud tot nadrukkelijk duurzame ondersteuning.

 


Oudeafbeelding-pand.png

Nieuwbouw en verbouwingen

Een van onze kernactiviteiten is het verzorgen van de complete elektrische installaties bij verbouwingen en nieuwbouwwoningen. Van het aanleggen van bekabeling en leidingen tot het plaatsen van een groepenkast, van het aanbrengen van schakelmateriaal tot en met beveiliging en verlichting: onze vakmensen beheersen het hele traject en voeren dat snel, deskundig en geheel naar wens voor u uit. Moet er bekabeling verlegd worden? Wilt u nieuwe stroompunten in uw keuken of aanbouw? Wilt u uw woning voorbereiden voor verdere verduurzaming of is er behoefte aan een goede (brand-)beveiliging? Bij ons bent u aan het juiste adres! Datzelfde geldt uiteraard voor verbouwingen aan bestaande woningen.


 

Onderhoud

Daarnaast staan wij ook op het gebied van onderhoud voor u klaar. Moeten er op elektrotechnisch gebied zaken vervangen worden? Wilt u de verlichting in huis eens laten controleren? Bent u toe aan een nieuwe of meer uitgebreide groepenkast? U belt en wij komen het helemaal naar behoren voor u regelen.
Oudeafbeelding-pand.png


 
Oudeafbeelding-pand.png

Laadpalen

Tot slot kunt u ook op het gebied van verduurzaming en modernisering van uw woning of woonomgeving bij ons terecht voor een keur aan diensten. Wist u bijvoorbeeld dat wij laadpalen plaatsen? De mogelijkheden zijn daar enorm divers. Een laadpunt aan de woning of juist vrijstaand, met of zonder vaste kabel, met of zonder pasje laden: alles is met onze deskundige specialisten bespreekbaar en wordt uiteraard vakkundig uitgevoerd.


 

Domotica

Gemak dient de mens en dus staan we ook op het vlak van domotica voor u klaar. Met DigitalStrom kan er bijvoorbeeld een enorm gebruiksvriendelijk en breed toepasbaar systeem bij u thuis worden geïnstalleerd, waarmee u tal van zaken met één druk op de knop kunt bedienen.
Oudeafbeelding-pand.png
Oudeafbeelding-pand.png

Zonnepanelen

Dat geldt ook voor het leggen van zonnepanelen, een slimme investering die zichzelf terugverdient. Wij gaan op dit gebied voor kwaliteit boven kwantiteit en adviseren u daar graag over.


 

 Logo echteinstallateur nl rood grijs

 PSO logo trede 03 origineel rood

 Logo Techniek NL rood

 

Stoort u zich aan een stroomstoring?
Bij ons bent u verzekerd van hulp! Bel: 013 - 533 30 12.