Skip to main content

slider

Voor een vakkundig advies en snelle service

Zakelijk

Alle diensten die we voor de particuliere klant bieden, zijn vanzelfsprekend ook beschikbaar voor onze zakelijke klanten. Sterker nog: daar doen we zelfs méér voor, met een aantal relevante keuringen. Daarover leest u verderop meer.

 


Oudeafbeelding-pand.png

Nieuwbouw en verbouwingen

We staan voor u klaar bij nieuwbouwprojecten van elk formaat. Helemaal naar wens en op maat voorzien wij bedrijfshallen, kantoren en andere vormen van zakelijke huisvesting van alle elektrische installaties, tot en met alarm, intercoms en (nood-)verlichting aan toe. Als u aan uw bestaande bedrijfsgebouw aanpassingen wilt laten doorvoeren doen we dat ook voor u. U gaat verbouwen of uitbreiden? Wij integreren desgewenst nieuwe installaties in de huidige installaties.


 

Onderhoud

En ook voor onderhoud staan wij voor u klaar: van het controleren en indien nodig vervangen van noodverlichting tot en met complete onderhoudscontracten: u vraagt, wij verzorgen het!
Oudeafbeelding-pand.png
lamp

Lamp kapot en nergens te verkrijgen?

Bent u op zoek naar de juiste lichtbron voor uw lamp of wilt u zelf elektrawerkzaamheden uitvoeren waarvoor u elektramaterialen nodig heeft? Hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben een groot assortiment kwaliteitsproducten, waaronder lichtbronnen, LED-lampen, verlichtingsarmaturen, rookmelders, schakelmateriaal, groepenkasten, draad en kabels. Materiaal waar wij zelf dagelijks mee werken en waar wij u zeker mee van dienst kunnen zijn.


Oudeafbeelding-pand.png

Laadpalen

We merken dat veel van onze zakelijke klanten ook nadrukkelijk met het fenomeen duurzaamheid bezig zijn. Daar helpen we graag een handje bij. U wilt uw wagenpark naar elektrisch om gaan zetten? Wij verzorgen de laadpalen, zowel voor medewerkers als voor bezoekers. En dat doen we ook bij medewerkers thuis, zodat ze altijd met een opgeladen bedrijfsauto onderweg kunnen.


 

Domotica

Waarom zou het gemak van domotica alleen tot de thuissituatie beperkt blijven? Wij begrijpen volkomen dat u juist ook op de werkplek comfort hoog in het vaandel heeft. Wij zorgen daarvoor, zodat het bijvoorbeeld mogelijk wordt om al het licht in één keer aan of uit te doen of alarmen te activeren. Per locatie en situatie leveren wij innovatief maatwerk.
Oudeafbeelding-pand.png
Oudeafbeelding-pand.png

Zonnepanelen

Is het dak van uw bedrijf geschikt voor zonnepanelen? Dan kunt u daar een mooie energiebesparing realiseren. Zo voldoet u meteen ook aan de van overheidswege gestelde energiebesparingsplicht en werkt u eraan dat uw pand het minimaal vereiste energielabel heeft. Er zijn bij het laten installeren van zonnepanelen diverse zakelijke regelingen, waarmee u aantrekkelijk kunt besparen.


 

Keuringen

En dan die keuringen. Van Antwerpen Elektrotechniek verzorgt voor u NEN 1010 inspecties, waarbij de veiligheid van elektrotechnische laagspanningsinstallaties wordt gecontroleerd. Deze komen compleet met een inspectierapport, ten behoeve van de verzekering. Maar we doen bijvoorbeeld ook gereedschapskeuringen (NEN 3140). Daarbij gaan we onder meer op zoek naar beschadigingen of gevaarlijke situaties, meten we leidingen en circuits en zorgen we voor een veilige scheiding van stroomketens. De veiligheid van u en uw medewerkers is immers een groot goed.
Zakelijke keuringen.png
 

 Logo echteinstallateur nl rood grijs

 PSO logo trede 03 origineel rood

 Logo Techniek NL rood

 

Stoort u zich aan een stroomstoring?
Bij ons bent u verzekerd van hulp! Bel: 013 - 533 30 12.